Posted on Hozzászólás most!

Ízületi Gyulladás megszüntetése, Ízületi regeneráló csomag

Ízületi fájdalom, porckopás, ízületi folyadék pótlása, Ízületi regeneráló csomag

Az ízületi problémákat sok esetben az ízületi folyadék hiánya okozza. Az ízületek kiszáradnak, megszűnik az ízületek “kenése”. A száraz ízületi porcok egymáshoz dörzsölődnek, és emiatt elkezdenek kopni, repedezni. Elsősorban az ízületi folyadékot kell pótolni. Másodsorban a sérült ízületi porcrészt kell javítani. A Medical Herb Lab termékcsalád Ízületi regeneráló csomag komplett kúraként alkalmazható ízületi problémával küszködő emberek számára. Csomagunk csökkenti, Esetenként megszűnteti a derék-hátfájást is. https://medicalhlabs.com/product/izuleti-regeneralo-csomag/

Posted on Hozzászólás most!

Megjelent az új termékünk a PH Balance!

megjelent az uj termekuenk a ph balance

PH Balance a szervezet egyensúlyának a fenntartója! A szervezet PH egyensúlya nagyon fontos tényező az egészséges életvitelhez.

A tudományos kutatók nagyobbik része egyre nagyobb hangsúlyt fektet a szervezet lúgosítására. Sajnos az életvitelünkből adódóan (ételek, környezeti terhelés, stressz) A szervezetünk egyre jobban elsavasodik, ami a sejtközi folyadék állomány savasodását jelenti.

Mit tudok tenni azért hogy a sejtközi folyadék állományom PH értéke ismét normális legyen?

A sejtközi folyadék állomány savasodását úgy kell csökkenteni, hogy az ne befolyásolja a gyomorsav termelődését.

Ennek csak egy módja van, hogy a savasodás csökkentő terméket olyan kapszulába kell tölteni, ami ellenáll a gyomorsavnak, a gyomorban nem oldódik fel, csak a bélben az emésztőenzimek tudják a kapszulát feloldani. Ezzel a lúgosító anyag a béltraktusban oldódik fel, és csökkenti a sejtközi folyadék állomány savszintjét. Beállítja az egészséges PH szintet.

A sejtközi folyadékállomány lúgosítása jelentősen javítja a bélproblémákat, csökkenti a hasmenés-szorulásos problémákat.

Az érfalakra, a szervezet egyéb részeire lerakódott kalciumot is részben oldja, a lerakódás sebességét csökkenti. Ezáltal megelőzi az erek elmeszesedését, tovább marad a keringés egészséges. Javítja/hosszú távon segíti a végtagok és az agy vérellátását, ezáltal a testi és szellemi erőnlétet.

100% gyógynövény hatóanyag Medical Herb Labs termékcsalád Egyenesen a természetből.

További információk a honlapon: PH Balance