Posted on 1 hozzászólás

Megjelent az új termékünk a PH Balance!

PH Balance a szervezet egyensúlyának a fenntartója! A szervezet PH egyensúlya nagyon fontos tényező az egészséges életvitelhez.

A tudományos kutatók nagyobbik része egyre nagyobb hangsúlyt fektet a szervezet lúgosítására. Sajnos az életvitelünkből adódóan (ételek, környezeti terhelés, stressz) A szervezetünk egyre jobban elsavasodik, ami a sejtközi folyadék állomány savasodását jelenti.

Mit tudok tenni azért hogy a sejtközi folyadék állományom PH értéke ismét normális legyen?

A sejtközi folyadék állomány savasodását úgy kell csökkenteni, hogy az ne befolyásolja a gyomorsav termelődését.

Ennek csak egy módja van, hogy a savasodás csökkentő terméket olyan kapszulába kell tölteni, ami ellenáll a gyomorsavnak, a gyomorban nem oldódik fel, csak a bélben az emésztőenzimek tudják a kapszulát feloldani. Ezzel a lúgosító anyag a béltraktusban oldódik fel, és csökkenti a sejtközi folyadék állomány savszintjét. Beállítja az egészséges PH szintet.

A sejtközi folyadékállomány lúgosítása jelentősen javítja a bélproblémákat, csökkenti a hasmenés-szorulásos problémákat.

Az érfalakra, a szervezet egyéb részeire lerakódott kalciumot is részben oldja, a lerakódás sebességét csökkenti. Ezáltal megelőzi az erek elmeszesedését, tovább marad a keringés egészséges. Javítja/hosszú távon segíti a végtagok és az agy vérellátását, ezáltal a testi és szellemi erőnlétet.

100% gyógynövény hatóanyag Medical Herb Labs termékcsalád Egyenesen a természetből.

További információk a honlapon: PH Balance

1 thoughts on “Megjelent az új termékünk a PH Balance!

  1. I was suggested this web site by my cousin Im not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble You are incredible Thanks

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük