Visszatérítés

Ha bármilyen okból kifolyólag nem elégedett a vásárlásával visszavesszük a felbontatlan termék a vásárlástól számított 14 napon belül.

Minden csomagolási anyag érintetlen kell legyen ahhoz hogy vissza tudjuk venni és visszaáru részleg újra értékesíthetőnek minősítse.

A biztonságos és gyors visszatérítés érdekében kérem kövesse az alábbi leírást:

Kérem írjon egy emailt az info@medicalhlabs.com email címre, amely tartalmazza a rendelés számát és az indoklást a visszaküldésre.

Ezután mi küldünk egy Visszaküldési azonosító számot.

A termékeket bontatlan állapotú csomagolásban vissza kell küldeni – bizonyosodjon meg arról, hogy a termék szállítás közben nem sérülhet (pl.:buborékfólia). Kérem mellékelje a számlát is a csomagban.

A terméket adja fel a Magyar Postánál (vagy egyéb futárszolgálatnál) az emailben elküldött címre. Kérem vegye figyelembe, hogy csak úgy fogadunk el terméket, ha szállítás költsége rendezve van, egyéb esetben nem tudjuk visszavenni a termékeket, így ezek visszaküldésre kerülnek.

Emailben küldje el postázásnál kapott nyugtát.

 

Kérem vegye figyelembe, hogy a visszatérítés kizárólag a termék árára vonatkozik, nem áll módunkban a szállítás költségeit megtéríteni. Megértését köszönjük.