Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

Gyógynövény kutató vagyok
Gyógynövények különböző betegségekre való hatását kutatom 1995 óta.

Sikerült olyan gyógynövény kivonatokból álló termékcsaládot kifejlesztenem, amely a meszesedési problémákra megfelelő ellenreakciót ad.
A Medical Herb Lab termékcsalád segít meszesedési problémáin.
A gyógynövény krémjeim alkalmazása műtéti beavatkozás nélküli kitépi a keletkezett problémák gyökerét, Vásárlóim megelégedettségére.
A Medical Herb Lab termékcsalád az alábbi meszesedési problémákra javasolt:

1. Saroksarkantyú: A probléma gyökerét tépi ki termékünk. 20-60 napon belül újra fájdalommentesen tud járni. Bővebben a terméknél  kattintson ide!
2. Haglund sarok, Achilles ín fájdalom: A haglund sarok mészlerakódásnak és a vele járó Achilles ín meszesedésének gyökerének felszínét 4-5 nap alatt eléri krémem. Ezáltal járása könnyebbé válik. 1-2 hónap alatt a sarok külső élén lerakódott kalcium gyökerét is eléri. A sarok helyreáll. Fájdalma csak a múlté lesz. Krémem a Csontdeformációs Haglund sarokra nem alkalmas! Bővebben a terméknél  kattintson ide!
3. Bütyök: Krémünk a kalciumlerakódástól keletkezett bütyök probléma gyökerét tépi ki és 4-5 nap múlva fájdalommentesen tud járni. A teljes gyökérrendszert 4-8 hónap alatt éri el krémünk. Ekkor, már esztétikailag is visszanyeri lába az eredeti formáját. Csontdeformációs bütyökre nem alkalmas! Bővebben a terméknél  kattintson ide!
4. Izommeszesedés vállfájdalom: Vállizommeszesedés-fájdalom (calcific tendonitis). Sajátfejlesztésű krémünk a probléma gyökerét semmisíti meg. Ezáltal a fájdalom érzet 10 napon belül jelentősen javul. A kalcium(mész) lerakódást 1 hónapon belül már nem találja meg. Bővebben a terméknél  kattintson ide!
5. Nyakfájás, Csigolya meszesedés problémára a meszesedéstől kialakult szédülésre: A meszesedés egy részének a gyökerét semmisíti meg. Emiatt a közérzete-fájdalomérzete jelentősen javul. Bővebben a terméknél  kattintson ide!
6. Ízületi problémára: 6 az 1-ben csomag: Ízületi porckopás, ízületi gyulladás regeneráló, mely jelentősen segít a probléma tűrhetővé tételében. Esetenként a fájdalom, csak az emlékeiben fog élni. Bővebben a terméknél  kattintson ide!
7. Kisebb ízületi problémákra a kapszulás termékemet ajánlom. Bővebben a terméknél  kattintson ide!
8. Hát -derék-csípő fájdalomban is jelentős segítséget nyúlt regeneráló csomag. Ezek a fájdalmak, sok esetben az ízületi kenőanyag hiánya miatt keletkeznek, a hialuronsav és a Synovia hiányában. Bővebben a terméknél  kattintson ide!
9. Prosztata problémák javítására tinktúra. Bővebben a terméknél  kattintson ide!
10. Érelmeszesedésre tinktúra: Segíthet a csökkent szexuális képesség helyreállításában. (eseti impotencia) Bővebben a terméknél  kattintson ide!
11. Tüdő tisztitó tinktúra: Leginkább dohányosoknak, nehéz lélegzőknek javaslom
12. Bélféreg, parazita, vírus, baktérium elleni tinktúra. Bővebben a terméknél  kattintson ide!
Termékeimet 100%-ban gyógynövény kivonatokból készítem.
Termékcsaládomra az EU-USA területén forgalomba hozatali engedéllyel rendelkezem.
Az  1,2,3,4,5 szám alatti termékeimnek nincs konkurenciája a világpiacon. Ezen termékek gyártásával, forgalmazásával egyedül én rendelkezem, mint a termék fejlesztője.
Termékeimet 2000-ben kezdtem el forgalmazni. Jelenleg 20 országban vannak értékesítőim. Leginkább a terméket megvásárlók köréből, akik a termékem használatát követően elfelejtették problémájukat.
Referenciákkal, felhasználók visszajelzésével, orvosi véleménnyel rendelkezem.
Kerülje a bonyolult műtéti eljárásokat.

Köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozásomat.
Kozma Mihály
Gyógynövény kutató
Vásárlói vélemények:
https://www.facebook.com/groups/21135647011544