Ízületi fájdalom kezelése házilag, hátfájdalomra hialuronsav pótlás

Ft19,800.00Ft35,900.00

A probléma gyökerét kell megszüntetni és a problémát elfelejtheti.

A csomag 2-4 havi adagot tartalmaz.
Személyes átvétel: Szombathely-Sopron-Győr-Budapest

Bővebben lejjebb a termékleírásnál

Leírás

 • Ízületi fájdalom kezelése házilag

 • Derék hátfájás megoldása házilag

Az ízületi csomagunk használatával a probléma súlyosságától   5-21 nap alatt az ízületek fájdalma elviselhetővé válik. Folyamatos alkalmazásával a probléma gyökerét tépi ki és 1-2 hónapon belüli járása könnyebbé válik, mivel az Ízületi kenőanyag, más néven a hialuronsav és a Synovia újra képződik, Ízületi fájdalom kezelése házilag, Ízületi gyulladásra  krém, Térd ízületi gyulladásra,  Porckopás kezelése krémmel, Porckopásra hialuronsav feltöltés regeneráló csomag, Derék hátfájás megoldása házilag

A probléma gyökerét kell megszüntetni és a problémát elfelejtheti.

kisebb ízületi probléma kezelésére  a kapszulás termékünket javasoljuk kattintson ide!

 • Ízületi fájdalom kezelése házilag

 • Synovia ízületi kenőanyag feltöltő csomag

 • Ízületi gyulladásra krém

Komolyabb ízületi problémával küszködőknek javasoljuk a kapszulás termékünk folyamatos szedését. Naponta 1-2 kapszula. Ezzel megelőzheti a későbbi ízületi operációt is!!

 • Porckopásra hialuronsav pótlása házilag  krém és kapszula

Figyelem!
A Medical Herb Lab termékcsalád nem minősül gyógyhatású készítménynek! A pozitív hatásokat a krémben lévő gyógynövény kivonatok együttes hatása fejti ki. Betegségével forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

 • Térd porckopás kezelése

 • Derék hátfájás megoldása házilag

Mi az ízületi hialuronsav?

hialuronsav az egyik legfontosabb természetes anyag, amely az emberi szervezetben az ízületekben, a kötőszövetben megtalálható. Hiánya súlyos ízületi betegségek kialakulásának az okozója. A másik fontos anyag a Synovia, másnéven ízületi nedv
A hialuronsav és na Synovia termelése 45 év felett csökken, sok esetben leáll. Az ízületi problémák a hialuronsav és a Synovia hiánya  miatt alakulnak ki.
Az ízületekben a hialuronsav és a Synovia kitűnő csúszóképességet biztosít az ízületi porcnak, a terhelésnek kitett ízületben mint egy lökhárító védi a porcborítékot.

 • Ízületi fájdalom kezelése házilag

A Medical Herb Lab termékcsalád ízületi fájdalom elleni és ízületi folyadék képző csomagja alkalmas az ízületi gyulladás, fájdalom kezelésére, javítására, mely sok esetben az ízületi folyadék hiánya miatt alakul ki. Csomagunkban a probléma megoldására alkalmas krém és  az ízületi folyadék termelést serkentő kapszulás termék található.

 • Térd porckopás kezelése krémmel

 • Synovia ízületi kenőanyag feltöltő csomag

Mi a Synovia, más néven, ízületi kenőanyag és szerepe ízületeinkben
Az  ízületi nedvet az ízületi belhártya  ( synovalis) termeli. Az ízületeket alkotó porcfelszínek súrlódásmentes mozgásához az ízületek “kenésére” van szükség.

 • Ízületi fájdalom kezelése házilag

 • Porckopásra hialuronsav pótlása házilag krém és kapszula

A Synovia, más néven ízületi kenőanyag ezt a feladatot látja el. 45 év felett szervezetünkben egyre kevesebb Synovia,  yagyis ízületi nedv és hialuronsav termelődik.  A Synovia nevű sárgás folyadéknak illetve ”kenőolajnak” a csökkenése vagy hiánya miatt alakul ki az ízületi probléma, ízületi porckopás. Az ízületek a kenőolaj kenésének hiánya miatt állandóan egymáshoz súrlónak. Emiatt keletkezik az ízületi fájdalom, beindul a porcok kopása, sok esetben a gyulladása.

  • Synovia ízületi kenőanyag feltöltő csomag

  • Ízületi gyulladásra krém

Az ízületi porc kopása miatt a fájdalom korlátozza a mozgást ennek pedig egyéb következményei lesznek.

Mi a megoldás?
A Synovia és a hialuronsav  pótlása, természetes gyógynövény kivonatokkal.

 • Porckopásra hialuronsav pótlása házilag regeneráló csomagban

A Medical Herb Lab ízületi csomagja ezt a feladatot látja el. A krém lokálisan a kenési területen, míg a kapszulás termék az összes ízületben pótolja a Synovális folyadék hiányát. Termékünk nem „indítja be” az ízületi nedv termelését, csak pótolja annak hiányát. Ezért a kúra után, kapszulás termékünk folyamatos szedését javasoljuk naponta egy alkalommal, hogy megelőzze az ízületi problémájának kiújulását. 75 naponta egy doboz vásárlásával megoldja az ízületeinek karbantartását.

 • Térd porckopás kezelése krémmel

Termékünk nem csodaszer! Termék csak az ízületi probléma megoldásához szükséges gyógynövény kivonatok megfelelő mennyiségű hatóanyagának hatására csökkenti az ízületi problémát. Egyesesetekben a fájdalom, csak az emlékeiben fog élni.

 • Ízületi fájdalom kezelése házilag

 • Derék hátfájás megoldása házilag. Az ízületi kenőanyag képző kapszula segít

Már a legkisebb ízületi probléma jelentkezésénél javasoljuk a kapszulás termékünk szedését, hogy megelőzze a későbbiekben keletkező krónikus ízületi probléma kialakulását. Komolyabb ízületi problémánál, a teljes csomag alkalmazását javasoljuk.

A Medical Herb Lab ízületi fájdalom megoldó BIO gyógynövény krém terméke, NEM felületi megoldásra való. Termékünk a keletkezett probléma gyökerét semmisíti meg. Ezáltal a javulás is messzemenően túlmutat egy egyszerű gyógykrém hatásánál.

BIO gyógynövény krém termékünk csomagban kapható, aminek az előnye is megmutatkozik a használata során.  Az ízületi krém lokálisan hat a bekent területre, a kapszulás termék pedig a szervezet összes ízületét jelentősen javítja.

 • Porckopás arthrosis kezelése krémmel

 • Derék hátfájás megoldása házilag

Az ízületi probléma már fiatal korban kezd kialakulni, de ekkor még nincs  fájdalom, ezért nem vesszük észre. Ezért is érdemes már a legkisebb jelnél, mikor érezzük az ízületi fájdalmat, azonnal kezelni ízületeinket. Az ízületi folyadékból vagyis az ízületi kenőanyagból 45 éves kor felett egyre kevesebb termelődik, sok esetben megszűnik
Az ízületek “kenéséért” felelős ízületi folyadék vagyis a hialuronsav és a Symovia hiánya okozza sok esetben az ízületi fájdalmat. Ennek hiánya  miatt a porcok szárazon maradnak és nincs csúszás, kenés a porcok érintkezésénél. A porc a porchoz ér és elkezd kopni, berepedezni majd letöredezni.

 • Synovia ízületi kenőanyag képző kapszulában

 • Térd ízület gyulladásra krém

Az ízületi fájdalom kezelésére alkalmas a Medical Herb Lab termékcsalád  kapszulája, amely a testünkben lévő összes ízületet karbantartja. Ezzel megelőzhető a komoly fájdalom és az ízületek romlása. Amennyiben nem védjük ízületeinket megelőzési céllal, az idők folyamán a fájdalom érezhetővé válik és költségesebb a probléma megoldása, vagy csak az operáció segíthet. Ebben az esetben keressük az ízületi problémára házilag megoldható gyógymódot.

 • Ízületi gyulladásra krém házilag

A gyulladás házilagos kezelésére sok olyan termék kapható amely alkalmas a kezelésre. A vásárlásnál figyelembe kell venni, hogy ne a legolcsóbb terméket válasszuk a gyulladás megszüntetésére, mert olcsó alapanyagokból nem lehet hatékony ízületi fájdalom megszűntető terméket előállítani. Az ízületi folyadékból 45 éves kor felett egyre kevesebb termelődik, sok esetben megszűnik

 • Ízületi fájdalom kezelése házilag krémmel

 • Ízületi gyulladásra krém házilag

A csomag komplett kúraként alkalmazható ízületi fájdalommal, porckopással küszködő emberek számára.

 • Ízületi kenőanyag képző kapszula, segít a derékfájás  hátfájás megoldásában is

A  derék-hátfájás is sok esetben a csigolya ízületek kopása és kenése miatt alakul ki. Ezen segít a Synovia és a hialuronsav  pótlása. Termékünk ezt  a problémát tudja megoldani

Az ízületi fájdalom a porc károsodásával jellemezhető betegség, melynek során a különböző leépülési folyamatok kerülnek előtérbe. Jelentőségét az hangsúlyozza, hogy az ízületi fájdalom leggyakoribb mozgásszervi megbetegedés 50 éves kor felett. A porcszövet két fő részből áll. Van egy rugalmas sejt közötti állomány, mely döntően kollagénrostokból és proteoglikán molekulákból tevődik össze.

 • Ízületi folyadék képző kapszula, az ízületi fájdalom csökkentésére 

Ebben a mátrixban találhatóak elszórtan kisebb csoportokban a porcsejtek. Vannak bizonyos hormonok és növekedési faktorok, melyek a porcképződést segítik elő, ilyen pl. a növekedési hormon, vagy az inzulinszerű növekedési faktor. A mérleg másik serpenyőjében a porcot lebontó enzimek találhatóak (pl. mátrix metalloproteinázok).
Ha a mérleg egyensúlya elbillen a leépülés irányába, akkor kezdődik meg a porc kopása, mivel az ízületi folyadék termelődése lelassul, megszűnik. Más szóval az ízületek “kenése” szűnik meg az ízületi folyadék, más néven a hialuronsav és a Synovia hiánya miatt. Emiatt az ízületi fájdalom egyre intenzívebben fog jelentkezni

 • Ízületi fájdalom kezelése házilag krémmel

 • Porckopás kezelése krémmel otthon

A csomag 1-4 havi adagot tartalmaz:

 • Porckopásra hialuronsav pótlása házilag krém és kapszula

 • Derék hátfájás megoldása házilag

– Cartilage ízületi hialuronsav és Synovia képződését elősegítő, gyulladás elleni kenőcs
– Vitaminnal dúsított, ízületi hialuronsav és Synovia képződését elősegítő, porcerősítő koncentrátum por kapszulában.
Kiszerelés
220g: krém+75   db kapszula, összesen: 220g
330g: krém+150 db kapszula, összesen: 330g
510g: krém+225 db kapszula, összesen: 510g

 • Ízületi fájdalomra, porckopásra, ízületi folyadék képző, regeneráló csomag

 • Ízületi gyulladásra krém házilag

ingredients Krém: chondroitin sulfat, glükozamin, hialuronsav, kollagén, Menthol, MSM
terpenes: Linalool, Pinene, Myrcene, Caryophyllene, Terpinolene, Borneol, Nerolidol, Humulene, Phytol, CBG, CBN.
porkoncentrátum kapszulában: chondroitin sulfat, glükozamin, kollagén, hialuronsav. MSM, CBG, CBN, C vitamin
Csak természetes anyagokat tartalmaz.

Gyártás EU.
Forgalmazó: Medical Herb Labs LLC.
Medical Herb Lab termékcsalád

 • Térd porckopás kezelése krémmel

 • Ízületi fájdalom kezelése házilag krémmel

Medical Herb Lab

Információk

Medical Herb Lab

Információk

További gyógynövényes termékeinkért kattintson ide!
További információkat a Blog oldalunkon találhat!
Kérdése van? Keressen fel minket a Kapcsolat menüpont alatt.
Itt. informálódhat a szállításról..
Fiókom menüpont alatt találhatóak a korábbi vásárlások.
Tudjon meg többet a betegségekről itt.
Franchise-váslási lehetőség itt biztonságos befektetés
Ízületi regeneráló csomag itt.
                                                                   Fel

                            > Tovább a vásárláshoz! <<

https://www.webbeteg.hu/cikkek/mozgasszervi_betegseg/304/artrozis-izuleti-porckopas

Kutyusok Ízületi bántalmaira

Anti érelmeszesedés

 • Ízületi gyulladásra krém házilag

 

További információk

TömegN/A
súly

220 gramm, 330 gramm, 510 gramm

Érdekelhetnek még…