Ízületi gyulladás kezelése házilag, csomagban

 • Porckopás kezelése krémmel

 • Ízületi gyulladás kezelése krémmel házilag

Az ízületi csomagunk használatával a probléma súlyosságától   5-21 nap alatt az ízületek fájdalma elviselhetővé válik. Folyamatos alkalmazásával a probléma gyökerét tépi ki és 1-2 hónapon belüli járása könnyebbé válik, mivel az Ízületi kenőanyag, más néven a hialuronsav és a Synovia újra képződik, Ízületi gyulladás kezelése házilag krémmel, Térd ízületi fájdalom kezelése,  Porckopás kezelése krémmel, Ízületi hialuronsavas feltöltő regeneráló csomag, Összes ízület kezelése krémmel, kapszulás termékünkkel.

A probléma gyökerét kell megszüntetni és a problémát elfelejtheti.

kisebb ízületi probléma kezelésére  a kapszulás termékünket javasoljuk kattintson ide!

 • Ízületi fájdalomra van megoldás,  Synovia ízületi kenőanyag feltöltő csomag

Komolyabb ízületi problémával küszködőknek javasoljuk a kapszulás termékünk folyamatos szedését. Naponta 1-2 kapszula. Ezzel megelőzheti a későbbi ízületi operációt is!!

 • Ízületi gyulladás kezelése házilag

Figyelem!
A Medical Herb Lab termékcsalád nem minősül gyógyhatású készítménynek! A pozitív hatásokat a krémben lévő gyógynövény kivonatok együttes hatása fejti ki. Betegségével forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

 • Térd ízületi fájdalom kezelése

Mi az ízületi hialuronsav?

hialuronsav az egyik legfontosabb természetes anyag, amely az emberi szervezetben az ízületekben, a kötőszövetben megtalálható. Hiánya súlyos ízületi betegségek kialakulásának az okozója. A másik fontos anyag a Synovia, másnéven ízületi nedv
A hialuronsav és na Synovia termelése 45 év felett csökken, sok esetben leáll. Az ízületi problémák a hialuronsav és a Synovia hiánya  miatt alakulnak ki.
Az ízületekben a hialuronsav és a Synovia kitűnő csúszóképességet biztosít az ízületi porcnak, a terhelésnek kitett ízületben mint egy lökhárító védi a porcborítékot.

 •  Porckopás arthrosis kezelése krémmel

A Medical Herb Lab termékcsalád ízületi fájdalom elleni és ízületi folyadék képző csomagja alkalmas az ízületi gyulladás, fájdalom kezelésére, javítására, mely sok esetben az ízületi folyadék hiánya miatt alakul ki. Csomagunkban a probléma megoldására alkalmas krém és  az ízületi folyadék termelést serkentő kapszulás termék található.

 • Térd ízületi fájdalom kezelése

 • Synovia ízületi kenőanyag feltöltő krém csomagban

Mi a Synovia, más néven, ízületi kenőanyag és szerepe ízületeinkben
Az  ízületi nedvet az ízületi belhártya  ( synovalis) termeli. Az ízületeket alkotó porcfelszínek súrlódásmentes mozgásához az ízületek “kenésére” van szükség.

 •  Ízületi hialuronsavas feltöltő krém és kapszula

A Synovia, más néven ízületi kenőanyag ezt a feladatot látja el. 45 év felett szervezetünkben egyre kevesebb Synovia,  yagyis ízületi nedv és hialuronsav termelődik.  A Synovia nevű sárgás folyadéknak illetve ”kenőolajnak” a csökkenése vagy hiánya miatt alakul ki az ízületi probléma, ízületi porckopás. Az ízületek a kenőolaj kenésének hiánya miatt állandóan egymáshoz súrlónak. Emiatt keletkezik az ízületi fájdalom, beindul a porcok kopása, sok esetben a gyulladása.

  • Synovia ízületi kenőanyag feltöltő csomag

ingredients Krém: chondroitin sulfat, glükozamin, hialuronsav, kollagén, Menthol, MSM
terpenes: Linalool, Pinene, Myrcene, Caryophyllene, Terpinolene, Borneol, Nerolidol, Humulene, Phytol, CBG, CBN.
porkoncentrátum kapszulában: chondroitin sulfat, glükozamin, kollagén, hialuronsav. MSM, CBG, CBN, C vitamin
Csak természetes anyagokat tartalmaz.

 • Ízületi hialuronsavas feltöltő krém

 • Porckopás arthrosis kezelése krémmel

Gyártás EU.
Forgalmazó: Medical Herb Labs LLC.
Medical Herb Lab termékcsalád

Összesen 1 találat

Összesen 1 találat