Anti Bütyök

Anti Bütyök Krém

Személyes átvételre is van lehetőség: Szombathely-Sopron-Győr-Budapest

FIGYELEM!
A Medical Herb Lab termékcsalád nem minősül gyógyszernek-gyógyhatású készítménynek! A pozitív hatásokat a krémben lévő gyógynövény kivonatok együttes hatása fejti ki. Betegségével forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.
A bütyök elleni gyógynövény krém garantáltan megszünteti a fájdalmat 5 napon belül ( amennyiben kalcium lerakódásos), 4-8 hónap alatt pedig 80- 100%-ban feloldja a bütyköt, fájdalmas műtéti beavatkozás nélkül. A láb ujjai visszanyerik eredeti pozíciójukat. Újra fájdalommentesen tud majd járni.

A 33 g-os kiszerelés (próbatermék) csak a bütyök fájdalmat csökkenti, a bütyök feloldásához NEM elegendő. Amennyiben abbahagyja a kezelést, a fájdalom rövid idő múlva visszatér. Általában a nagy kiszerelés elegendő a teljes rehabilitációhoz, a bütyök méretétől függően.

A termék nem alkalmas (hatástalan) a csont deformációtól keletkezett Bütyök kezelésére!

FIGYELEM

Kettő fajta Bütyök létezik

1,

A nagylábujj alapízületnél mészlerakódás (kalcium). Ebből van az esetek 70-75%-a. Ezt a fajta bütyköt tudja a krém feloldani, mert ez lerakódás, idegen anyag. Kialakulása a nagylábujj alapízületének sérüléséből keletkezik. Pl. magas sarkú cipő, stb.

Erre ajánljuk a 100%-ban hatásos krémet!

2,

A nagylábujjcsont deformációja. Ez legtöbbször örökletes, sok esetben már fiatal korban megjelenik. A deformáció a saját csont megvastagodása. Ez a fajta bütyök általában kisebb méretű.

Erre a krém hatástalan.

A Medical Herb Lab termékcsalád nem minősül gyógyhatású készítménynek! A pozitív hatásokat a krémben lévő gyógynövény kivonatok együttes hatása fejti ki. Betegségével forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Gyártás: EU
Forgalmazza: Medical Herb Labs LLC
Medical Herb Lab Termékcsalád

Összesen 1 találat

Összesen 1 találat